Základné stravovanie patrí k najväčším výzvam. Pokrm, ktorý svojim zákazníkom pripravíme musí byť za primeranú hodnotu, musí mať dobrý vzhľad a hlavne musí zákazníkom chutiť.
K dosiahnutiu cieľov je mať kvalitný personál a vytvorené vhodné podmienky a „chuť gastronómie“ Tieto podmienky nám poskytuje priestor bývalej armatúrky SAM na Myjave. Je vybavené najmodernejšou gastro technológiou na rozlohe viac ako 600m2. V našom portfóliu sú výdajne na Myjave, Brezovej a Starej Turej s kapacitou viac ako 350 miest. Tieto podmienky sú základným predpokladom na to aby sme boli schopní uspokojiť nároky aj tých najnáročnejších zákazníkov v tomto segmente.
Momentálne ponúkame päť druhov obedových menu, pre viac ako 800 stravníkov denne. Našimi odberateľmi je množstvo firiem z blízkeho okolia ako aj dôchodcovia a jednotlivci, pre ktorých zabezpečujeme rozvoz stravy až domov.
|